email επικοινωνία

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 25-01-2013

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ  25/01/2013




ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η επίθεση στους απεργούς του Μετρό όπως και η προηγούμενη επίθεση στους  Χαλυβουργούς αφορά όλη την εργατική τάξη.  Απειλούν το δικαίωμά μας στην απεργία, απειλούν τους αγώνες μας, απειλούν την ίδια μας την ζωή.

Αυτό δείχνει και τον τρόμο τους, γι’ αυτό και εξαπολύουν τέτοιες κατασταλτικές μεθόδους απέναντί μας. Το πιο μεγάλο τους πρόβλημα είναι η συσπείρωση όλων των εργαζομένων.

Η πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι ο αγώνας για εργατική αντεπίθεση είναι επιτακτικός όσο ποτέ άλλοτε. Όσο προχωράνε οι πολιτικές εφαρμογές της κυβέρνησης, άλλο τόσο θα είναι άμεση η ανάγκη για συγκρότηση ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ για να συγκρουστούμε με το αστικό μέτωπο που έχουν φτιάξει όλα τα κόμματα που στηρίζουν το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και το σάπιο ομολογουμένως  καπιταλιστικό σύστημα.

 Καταγγέλλουμε την Αστυνομική επίθεση και την επίταξη απέναντι στους εργαζόμενους και στηρίζουμε τον αγώνα των Εργαζομένων στα ΜΜΜ και καλούμε σε Ενιαίο Εργατικό Μέτωπο Πάλης όλα τα εργοστάσια, τα Ναυπηγεία του κλάδου μας, όλο τον κλάδο του Μετάλλου  και όλη την εργατική τάξη για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση του κεφαλαίου.




Επιτροπή Αγώνα για την Εργατική Συμμαχία.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;